Midt imellom

er midt i blinken

Hove Home – syv byvillaer - med 4 og 5 etasjer i hver. Leilighetene vil være både toroms, treroms og fireroms og dermed appellere til ulike målgrupper. Det synes vi er stas, for variasjon og boligmiks skaper gode bomiljø. 
seksjon-mrk-naboene

Variasjon og mangfold

Noen ganger passer det ikke. Andre ganger er det midt i blinken. Å treffe naboer, sosialisere, ta en kopp kaffe eller et godt glass. Å vite hvem naboene er - det er gode ting for et godt bomiljø. 

I Hove Home legger vi til rette for sosiale soner og hyggelige møtepunkt overalt ute. Du kan gå ut og treffe dine naboer og slå av en prat og ha det løye. Men du kan også la være.  Du vil garantert finne morgenfuglen. Han eller hun som nyter å stå opp før de andre og bade øyeblikket i sinnets ro. Du vil også treffe mange andre personligheter, og det er jo det som er livet. 
BLACK-Skjermbilde%202018-01-18%20kl_%2012_06_43
Kan hende du vil støte på eventyreren, hun som alltid setter opplevelsen i fokus - og som alltid er klar for nye begivenheter. Den rause, håper vi også at vi får mange av. De som mener at relasjonen med andre, og det å by på deg selv er noe av det viktigste i livet. Livsnyteren, han som samler på gode øyeblikk, og som lever og ånder for å gi gode øyeblikk videre - han vil vi også ha på plass. Og han eller hun som alltid er på hils. Den  ungdommlige, den sprudlende og den stille - kanskje alle tre i en? Og alle oss andre...
seksjon-mrk-prosjektet

Byvillaer med pluss-kvaliteter!

Med byvilla-prosjektet Hove Home ønsker utbygger Boligpartner å tilføre noe nytt til en bydel i sterk vekst. Boligområdene Hove Gård og Sørbøhagene er begge full av prosjekter merket mot barnefamiliene og nyetablerere. Hove Home har også boliger for førstegangskjøperen, men er kanskje mest rettet mot deg som er "ferdig med stor enebolig" og som nå ønsker en litt enklere hverdag, hvor tiden ikke må brukes vedlikehold av hus og hage. 


En god boligmiks er alfa omega

Enten du har eid bolig før eller du er ny i gamet og kjøper din første leilighet, så har vi i Boligpartner jobbet hardt for å lage leiligheter som passer flere behov. Fra 1-roms leiligheter med 1 soverom på 41 kvm til 150 kvm over 2 etasjer, med takterrasse og 4 soverom – det er med andre ord mye å velge mellom. Nevnte vi at du også får pluss-kvaliteter?

Les mer om leilighetene i byvillaene
"Området rundt Sørbø er i spennende vekst, og vi i Boligpartner mener det er riktig tid å satse på et prosjekt som Hove Home Pluss. Ikke alle vil bo i bykjernen, og med beliggenhet midt mellom Stokkelandsvatnet og Sandvedparken - kan beboerne nyte naturen rett utenfor døren, samtidig som sentrum er i spasertur- gjennom-parken-avstand.” 

Øyvind Brakstad – Prosjektsjef / Boligpartner
seksjon-mrk-omraadet

Midt imellom

I nærheten av alt som er kjent og kjært


Med beliggenhet 4 km sør for Sandnes sentrum – midt mellom Sandvedparken i vest og Stokkelandsvannet i øst – ligger du akkurat passe langt fra sentrum til at du kan spasere hjem fra byens trivilialiteter og likevel nyte livet litt vekk fra byen. 

 

Sandvedparken, Stokkelandsvannet og offentlig transport

Å bo midt mellom to av Sandnes mest besøkte naturperler er ikke feil. Med allerede godt utbygde turstier i begge retninger, er det enkelt å ta en tur enten du skal på trim eller på date, til fots eller på sparkesykkel.

Skulle du ha behov for å dra litt lenger, er det kort vei til både busstopp og togstopp – og skal du så langt at egen bil er eneste alternativ, er det praktisk at den nye av- og påkjørselen til E39 kun ligger en liten kilometer lenger nord i Hoveveien.
IMG_1057

Kort om avstander

 • 10 sekunder til en benk i hagen
 • 1 min til nytt bydelssenter med lege, butikk etc (kommer i 2021) 
 • 1 min til Lundehaugen ungdomsskole
 • 2 min til Kiwi til fots
 • 3 min til Sørbø skole
 • 4 min til Sørbøhallen
 • 5 min til Sandvedparken til fots
 • 5 min til Stokkelandsvatnet til fots - eller med skateboard
 • 8 min til togstasjonen til fots – eller med sparkesykkel
 • ca 10 min til Sandnes Kulturhus på sykkel
 • ca 9 minutter til Forus (via nye påkjørsel E39)
 • ca 19 minutter til Stavanger Lufthavn Sola (via nye påkjørsel E39)
 • ca 21 minutter til Stavanger (via nye påkjørsel E39)
Litt under 700 meter sør for den nye av- og påkjørselen til E39, midt mellom Stokkelandsvatnet i øst og Sandvedparken i vest, ligger Hove Home.