Pluss-kvaliteter?

Check!

Pluss-kvaliteter er kommet for å bli – fordi vi vet at du som bor her ønsker høy standard og en enklere hverdag. Derfor vil også avsette plass til et fellesrom som er tilgjengelig for alle beboere, enten dere skal ha sameiemøte eller noen trenger større plass for å samle storfamilien rundt langbordet. 
INT_LeilH0104

Fellesrom

Med Pluss-kvaliteter får du litt mer enn bare din egen leilighet og god beliggenhet. Du får også tilgang til et fellesrom som kan benyttes til møter, selskap og kaffelabberas med de andre naboene dine. Moderne innredet og fullt utstyrt. Fellesrommet er på totalt 55m2, med egen uteplass og en åpen kjøkkenløsning og vil fungere som et supert samlingspunkt. Rommet har også egen hybeldel, med soverom og bad. Tegninger* til fellesrommet finner du i prospekt, eller fås utdelt av megler. *Merk at tegningener et forslag, innredning gjøres i samråd med sameiet.
shutterstock_447865363
HO502-2FLOOR2

Takterrasse

Som beboer har du også tilgang til en møblert takterrasse til felles bruk beplantent med blomsterkasser som både gir rom for å invitere kjentfolk med på grilling om sommeren – eller stjernekikking med den nye kjæresten. 
 
IMG_1057

Pluss og pluss er pluss

Hove Home + Sandnes + Stokkelandsvatnet + Sandvedparken  + Spennende arkitektur + Byvillaer med leilighetsstørrelser fra 41 - 150 kvm + Gode planløsninger + Solide kvaliteter innvendig og utvendig + Kjekke sosiale soner + Tog og buss i nabolaget + Kort vei til sentrum +  Spreke folk med høy puls + Kjekke naboer med lav puls  + Avslappa beboere med hvilepuls +++

Det er mange pluss-kvaliteter når du eier leilighet i Hove Home.  
shutterstock_447865363
"Et prosjekt som kan tilby mer enn bare en leilighet. Utbygger har lagt vekt på at beboeren skal føle seg hjemme. Arkitektur og få enheter i hvert bygg gjør også prosjektet til et pluss-konsept.".
Christian H. Skjelbakken, megler i DNB Eiendom