Byvilla utenfor byen

The place you call Home

Å bo i sentrum er ikke for alle. Midt mellom Stokkelandsvatnet og Sandvedparken, ligger Hove Home+. Med buss og tog like utenfor, og utfallsårer til E39 har du det som trengs for å komme kjapt avgårde nordover eller sørover, på sparkesykkelen, el-sykkelen eller i turskoene. 
EXT_CAM%201-%20NO%20PEOPLE
seksjon-mrk-byvilla

Et inngangsparti som sier velkommen inn!

Arkitektonisk og moderne utvendig

Inngangspartiene vil ruve seks meter i høyden og gi et stolt, luftig og innbydende Byvilla-preg. De ulike fasade-feltene i trekledning sammen med de grå flatene i murpuss gir en uvanlig og eksklusiv finish vi normalt forbinder med større kultur- og næringsbygg. Byggenes 5 etasjer samt takterrasser, er planlagt slik at flest mulig skal få nyte utsiktene. 
 

Lyst og luftig innvendig

Hjemmet ditt skal være et godt sted å være alene og sammen med andre. Livet nytes lettere i fine omgivelser der eleganse og funksjonalitet aldri går på bekostning av hverandre. Leilighetene er moderne, stilrene og lettstelte. Størrelse handler om mer enn kvadratmeter. Disse leilighetene har vært utsatt for stødig arkitekthånd, med velutnyttede planløsninger og svært god takhøyde.
77kvmINT_LeilH0203
Hove Home legger til rette for ekte “hjemmeglede” med gode planløsninger, store vindusflater som slipper dagen inn og luftige oppholdsrom. Gode private terrasser til å ta i mot den beskjedne sola på, er selvfølgelig et must for oss som skal bo her. Så det skal du få!
 

Norsk kvalitets-kjøkken? But of course!

sigdal_logo_4farger_hoy
I Norge er det en del kjente begreper på norske fenomener som er knyttet til stedsnavn. Gudbrandsdalsost. Vestlandslefse. Selbuvotter. Lofottorsk. Sigdalkjøkken…

Forklaringen er helt enkelt den, at fabrikken i den vesle bygda Nedre Eggedal i Sigdal kommune i Buskerud har produsert kvalitetskjøkken til det norske folk helt siden 1950. Samtidig som de ligger helt i tet når det gjelder kontinentale trender og designimpulser, er Sigdal kjøkken et symbol på norske håndverkstradisjoner, norske kvalitetsstandarder, og ikke minst norske idealer om kortreiste produkter. Det er kvaliteter som vi i Boligpartner synes passer bra til Hove Home.
Sidal-Morgengry_Jotun%20Teblomst%20S1002%20Y50R

Panoramautsikt og felles takterrasse er tipp topp

At alle leilighetene i Hove Home har egne terrasser – vet du allerede. At det også finnes en stor felles takterrasse på topp visste du kanskje ikke? Nå vet du det. Her kan du invitere storfamilien til bursdagfeiring under åpen himmel elller arrangere grillkveld med gode venner. 
seksjon-mrk-storrelser

Startup eller Professional?

Vi finner leiligheten som passer dine behov

Enten du er førstegangskjøper eller har eid bolig før, så har vi en leilighet som passer for deg. Er du på jakt etter en 2-roms på bakkeplan med direkte utgang til fellesområdene? Eller ser du etter en større bolig over 2-etasjer med toppterrasse og 3 soverom? Vi vil uansett gjøre det vi kan for at du skal få boligdrømmen oppfyllt.

Sjekk ut noen av leilighetstypene:  54 kvm  |   64 kvm   |  91 kvm  |  103 kvm  |  131 kvm  |  150 kvm
Størrelser fra 41 - 150 kvm   |   Priser fra kr 2.190.000,-
46kvmINT_Leil%20H0304_Allrom

46 kvm

1 soverom • Les mer

46kvmINT_Leil%20H0304_Allrom
68kvmINT_NY_LeilH0302

68 kvm

2 soverom • Les mer

68kvmINT_NY_LeilH0302
77kvmINT_LeilH0203

77 kvm

2 soverom • Les mer

77kvmINT_LeilH0203
HO102-1FLOOR

103 kvm

3 soverom • Les mer

HO102-1FLOOR
HO502-1FLOOR

131 kvm

2 soverom • Les mer

HO502-1FLOOR
HO501

150 kvm

3 soverom • Les mer

HO501
arkitektur-blokk

Arkitektene

Boligpartner-Mari-arkitekt
“Hove Home Pluss er et prosjekt med kvaliteter som vi vanligvis finner i villaer. At alle leilighetene vil få uterom på hjørnet av bygget, sikrer både utsikt, et luftig preg og sol fra to retninger. Enkelte av leilighetene går over to plan, med direkte utgang til uterom på bakken eller på taket - akkurat som i en villa.”

- Arkitekt Mari Bråtveit i Arkitektkontoret Stav AS
Arkitektkontoret Stav AS ble etablert i sin nåværende form i 1996. De er et arkitektkontor med engasjerte og dedikerte ansatte som påtar seg ulike oppdrag, særlig innenfor boligprosjektering og regulering. Kontoret definerer seg som  en mulighetsarena for videreforedling av gode idéer og henter mye inspirasjon fra selskapets verdier (Respekt – kvalitet – nyskapning) og naturens stedbundne forutsetninger.
seksjon-mrk-utbygger

Powered by Boligpartner

En garanti for et trygt boligkjøp

Boligpartner-logo
BoligPartner leverer arkitekttegnede hus, hytter og flermannsboliger til hele landet og har nær 25 års fartstid som norsk boligbygger. Siden etableringen i 1993 har BoligPartner realisert mer enn 8 000 boligdrømmer for våre kunder. 

BoligPartner har per i dag passert 50 salgskontorer bestående av egeneide distriktskontorer og et omfattende forhandlernettverk landet rundt som til sammen sysselsetter over 550 ansatte. I tillegg har BoligPartner landets største fagmiljø innen norsk trehusproduksjon representert ved hovedkontoret på Hamar.

Hove Home Pluss er Boligpartners største satsning i Sandnes-regionen noen gang. Prosjektet ledes fra kontoret vårt på Forus av mennesker med lokalkunnskap og tilknytning til byen, noe som også gjør det ekstra viktig for oss. Med oss på laget har vi flinke selgere hos DNB Eiendom, og kreative komunikasjonsfolk i Sandnes-firmaet Destino. Heia Sandnes!

Mer om Boligpartner på – www.boligpartner.no